Deze eigenzinnige kettingen zijn sieraad om je nek. En één ding is zeker. Jij bent de enige want van elk exemplaar is er maar één. De prijs van onderstaande kettingen is inclusief verzendkosten.

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Ketting Loua

Ketting Loua

2021

Ketting Loua is gemaakt van suede leerkoord met een lavasteen in druppelvorm. De lavasteen is heel geschikt als aromatherapie. De steen is heel poreus en houdt heel goed essentiele / etherische oliën vast. Hij ruikt met jouw parfum/olie heerlijk. En iedere olie heeft ook zijn eigen werking. Lengte ketting is 41 cm De werking voor lavasteen lees je hier.  

Ketting Lyric

Ketting Lyric

2021

Ketting Lyric is gemaakt met witte en goudkleurige glas rocailles. Het sluit met een goudkleurige bladsluiting Ketting is 91 cm lang. ( de ketting draag je dubbel om je hals)

Ketting Marisol

Ketting Marisol

2021

Ketting Marisol is gemaakt van natuursteen chips naturel howliet, turquoise resin roosjes, witte Pinch beads, blauwe kristal kraaltjes, turquoise rocailles en kettelstiften. Aan de ketting hangen 4 bedeltjes: peaceteken, hartje, kruisje en een engel. De ketting heeft 4 lagen en is ongeveer 41.5 cm

Ketting Romée

Ketting Romée

2021

Ketting Romée is gemaakt met zwart rondelle kristal kralen, zwarte rocailles en een natuursteen Rhodonite donut hanger in de kleuren zwart en roze. Lengte ketting is 40.5 cm De werking van Rhonodiet kun je hier lezen.  

Choker Hallie

Choker Hallie

2020

Chocker  Hallie is gemaakt met 100% katoenen donkerblauw garen en houten blauwe kraaltjes. De hanger heeft een grote houten donkerblauwe ibiza kraal en klein houten blauw kraaltje. Lengte chocker is 41 cm    

Choker Ophelia

Choker Ophelia

2020

Chocker Ophelia is gemaakt met zwarte glasrocailles op metaaldraad. De hanger is een zwarte gevormde grote kraal. Lengte chocker is 38 cm

Choker Piper

Choker Piper

2020

Chocker Piper is gemaakt met rode acryl chrystal kralen en verzilverde kettelstiften. De lengte is 38 cm.  

Ketting Bloem

Ketting Bloem

2020

Ketting Bloem is gemaakt van metaaldraad. Met witte glasparels en gehaakte bloem.  

Ketting Phoebe

Ketting Phoebe

2020

Ketting Phoebe is gemaakt van bloemistentape in de kleur van riet met rode gehaakte bloemetjes er aan bevestigd. De bloemetjes hebben ieder een rode parel en zijn met een metalen kraalkapje en bloemistentapen aan de ketting bevestigd. De  ketting is 1 streng en wordt om de hals gewikkeld.     

Ketting Liv

Ketting Liv

2019

    Ketting op basis van staaldraad met parels en bladsluiting. Lengte is 50 cm.

Ketting rocailles punten wit

Ketting rocailles punten wit

2019

  Ketting op basis van staaldraad en jasseron met rocailles in puntenpatroon. Lengte ketting is 60 cm

Ketting hartje bloem

Ketting hartje bloem

2017

Ketting ballchain met filigraan hartje en gehaakt bloemetje. De lengte van de ketting is 60 cm. Het bloemetje kan in iedere kleur gemaakt worden.

Ibiza ketting statement kleur

Ibiza ketting statement kleur

2016

  Ibiza ketting met statement hanger in de kleuren groen, roze, geel en blauw.    

Ketting Orchid

Ketting Orchid

2016

Ketting met transparante glazen rocailles. En een rode orchidee van 9 cm in doorsnede.  Lengte is 50 cm