Galerie

Deze eigenzinnige kettingen zijn sieraad om je nek. En één ding is zeker. Jij bent de enige want van elk exemplaar is er maar één. De prijs van onderstaande kettingen is inclusief verzendkosten.

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Choker Angel

Choker Angel

2021

Choker Angel is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren ecru en beige met hanger Engel van houten kralen. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt. De choker is te haken in allerlei kleuren. Ook kun je voor korte bandjes kiezen. Mail me gerust voor meer informatie.

Choker Coco

Choker Coco

2021

Choker Coco is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren piscine (zeegroen) en wit met een engel als hanger De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt. Wil je liever korte bandjes zonder kralen? Of andere kleuren? Stuur dan een erichtje voor info.

Choker Elena

Choker Elena

2021

Choker Elena is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren Turquoise en wit met een  engel als hanger 
  De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt.   Wil je liever korte bandjes zonder kralen? Of een andere kleurencombinatie? Mail me dan voor meer informatie.

Choker Ella

Choker Ella

2021

Choker Ella is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren zwart en rood met hanger Engel van houten kralen. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt.

Choker Luna

Choker Luna

2021

Choker Luna is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren zwart en zilver met een zwarte spiraal kraal en rocailles. .De choker is verstelbaar en wordt achter gestrikt door korte gevlochten bandjes  Wil je liever lange strikbandjes met houten kralen? Geef dit dan door bij de bestelling.

Choker Music

Choker Music

2021

Choker Music is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren zwart, wit en knalroze met bedel muzieknoot. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt. De choker is te haken in allerlei kleuren en met kortere bandjes. Mail me gerust voor de mogelijkheden.   

Choker Noa

Choker Noa

2021

Choker Noa is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren Rozewood, Ecru en Azur. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt. De choker is te haken in allerlei kleurtjes. En je kunt er voor kiezen om korte strikbandjes in de nek te nemen. Mail me gerust voor meer informatie.

Choker Romy

Choker Romy

2021

Choker Romy  is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren rosewood en coral met hanger Engel van houten kralen. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt.

Choker Thalia

Choker Thalia

2021

Choker Thalia is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren zeegroen en goud met hanger keramiek turquoise bloem. De choker wordt achter gestrikt door gevlochten bandjes met houten kralen. Wil je liever korte strikbandjes in de nek? Geef dit dan door bij de bestelling.  

Choker Tiger eye

Choker Tiger eye

2021

Choker Tiger Eye is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren ecru en goud met een donuthanger Tiger Eye. De choker heeft gevlochten bandjes met houten kralen. Hij wordt achter gestrikt zodat je een soort rugketting krijgt.

Ketting Blossom

Ketting Blossom

2021

Ketting Blossom is gemaakt met een grote kettingschakel in zilverkleur en een bloem hanger van antiek zilver. Lengte ketting is verstelbaar tot 42 cm  Prijs is inclusief verzendkosten in Nederland.   

Ketting Loua

Ketting Loua

2021

Ketting Loua is gemaakt van suede leerkoord met een lavasteen in druppelvorm. De lavasteen is heel geschikt als aromatherapie. De steen is heel poreus en houdt heel goed essentiele / etherische oliën vast. Hij ruikt met jouw parfum/olie heerlijk. En iedere olie heeft ook zijn eigen werking. Lengte ketting is 41 cm De werking voor lavasteen lees je hier.  

Ketting Lyric

Ketting Lyric

2021

Ketting Lyric is gemaakt met witte en goudkleurige glas rocailles. Het sluit met een goudkleurige bladsluiting Ketting is 91 cm lang. ( de ketting draag je dubbel om je hals)

Ketting Marisol

Ketting Marisol

2021

Ketting Marisol is gemaakt van natuursteen chips naturel howliet, turquoise resin roosjes, witte Pinch beads, blauwe kristal kraaltjes,  en turquoise rocailles. Aan de ketting hangen 4 bedeltjes: peaceteken, hartje, kruisje en een engel. De ketting heeft 4 lagen en is ongeveer 41.5 cm   

Ketting Romée

Ketting Romée

2021

Ketting Romée is gemaakt met zwart rondelle kristal kralen, zwarte rocailles en een natuursteen Rhodonite donut hanger in de kleuren zwart en roze. Lengte ketting is 40.5 cm De werking van Rhonodiet kun je hier lezen.  

Choker Hallie

Choker Hallie

2020

Chocker  Hallie is gemaakt met 100% katoenen donkerblauw garen en houten blauwe kraaltjes. De hanger heeft een grote houten donkerblauwe ibiza kraal en klein houten blauw kraaltje. Lengte chocker is 41 cm    

Choker Ophelia

Choker Ophelia

2020

Chocker Ophelia is gemaakt met zwarte glasrocailles op metaaldraad. De hanger is een zwarte gevormde grote kraal. Lengte chocker is 38 cm

Choker Piper

Choker Piper

2020

Chocker Piper is gemaakt met rode acryl chrystal kralen en verzilverde kettelstiften. De lengte is 38 cm.  

Ketting Bloem

Ketting Bloem

2020

Ketting Bloem is gemaakt van metaaldraad. Met witte glasparels en gehaakte bloem.  

Ketting Phoebe

Ketting Phoebe

2020

Ketting Phoebe is gemaakt van bloemistentape in de kleur van riet met rode gehaakte bloemetjes er aan bevestigd. De bloemetjes hebben ieder een rode parel en zijn met een metalen kraalkapje en bloemistentapen aan de ketting bevestigd. De  ketting is 1 streng en wordt om de hals gewikkeld.     

Ketting Liv

Ketting Liv

2019

    Ketting op basis van staaldraad met parels en bladsluiting. Lengte is 50 cm.

Ketting rocailles punten wit

Ketting rocailles punten wit

2019

  Ketting op basis van staaldraad en jasseron met rocailles in puntenpatroon. Lengte ketting is 60 cm

Ketting hartje bloem

Ketting hartje bloem

2017

Ketting ballchain met filigraan hartje en gehaakt bloemetje. De lengte van de ketting is 60 cm. Het bloemetje kan in iedere kleur gemaakt worden.

Ketting Orchid

Ketting Orchid

2016

Ketting met transparante glazen rocailles. En een rode orchidee van 9 cm in doorsnede.  Lengte is 50 cm