Galerie

Een polsboeket is net even anders dan de polscorsage. Het is uitgebreider en langer. Je draagt haar aan je pols en het vervangt eigenlijk het bruidsboeket. Je hebt dus je handen volkomen vrij. Plus het geeft een uniek beeld. Het polsboeket kun je dragen aan de pols waarmee je niet hoeft te schrijven ( je handtekening tijdens het officiele gedeelte). Dit hoeft natuurlijk niet. Het staat iedere bruid vrij om haar boeket te dragen waar zij dat wil. Prijs is inclusief verzendkosten.

uit 2018 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Polsboeket Carlotta

Polsboeket Carlotta

2018

Polsboeket Carlotta bestaat uit witte/rozige orchideeën, pareltjes en roze satijnlint. Op basis van een gehaakte manchet/cuff die je om je pols draagt.      

Polsboeket Elena

Polsboeket Elena

2018

Polsboeket Elena bestaat uit cremekleurige orchideeën, bordeaurode bloem, papieren roosjes, christal kralen, pareltjes en wit satijnlint. Op basis van een spiraalarmband die je om je pols kunt wikkelen.  

Polsboeket Esme

Polsboeket Esme

2018

Polsboeket Esme is op basis van een gehaakte polsband waarop een stukje zilverkleurige stof is verwerkt met daarop groene takken waaraan olijfkleurige houten kralen, witte gehaakte bloemen, ijsbloemen en gehaakte pistache kleurige bloemetjes zijn verwerkt. De laatste foto's zijn van een fotoshoot met een model.          

Polsboeket Isobel

Polsboeket Isobel

2018

Polsboeket Isobel is op basis van een gehaakte polsband waarop gehaakte bloemetjes zijn vast gemaakt op een speelse manier met behulp van jasseron en satijnlint.        

Polsboeket Leya

Polsboeket Leya

2018

Polsboeket Leya bestaat uit een frame van binddraad met daarop gehaakte lila bloemen, rocailles en kristal kralen.    

Polsboeket Reign

Polsboeket Reign

2018

Polsboeket Reign is op basis van een gehaakte polsband waarop organza is verwerkt. Daarboven is op een speelse manier jasseron verwerkt met witte gehaakte roosjes. Takken en bloembollen van  bloemtape is er tussendoor verweven.     

Polsboeket Venice

Polsboeket Venice

2018

Polsboeket Venice bestaat uit roze orchideeën en pareltjes. Op basis van een spiraalarmband die je om je pols kunt wikkelen.