Galerie

Ben je op zoek naar een echte one-of-a-kind dress? Kies dan een ontwerp uit deze collectie. Van elke creatie is maar één exemplaar gemaakt. Een paar keer per jaar worden er nieuwe ontwerpen aan toegevoegd.

uit 2020 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Top Indiana

Top Indiana

2021

Top Indra is gehaakt van 100% katoenen garen in de kleuren Rozewood, Ecru en Azur. en sluit achter met een gevlochten koord dat kruislings op de rug, of aan de zijkant, gestrikt wordt. Borstomvang 84 cm,  Lengte is 34 cm De top is te haken in diverse kleuren. Mail me gerust voor de mogelijkheden.
 

Top Sky

Top Sky

2021

Top Sky is gebreid in wit 100% katoenen garen. Hij sluit achter met een lint/gevlochten of gehaakt naar voorkeur. Natuurlijk is deze top ook te dragen in het dagelijkse leven. Hij is te breien in diverse kleuren. Mail me gerust voor de mogelijkheden.   

Jurk Birdie

Jurk Birdie

2020

Jurk Birdie is geknoopt en gevlochten van 100% katoenen wit garen. De jurk heeft een gevlochten buste en aansluitend een geknoopte onderrok. Op de rok zijn kwastjes en bloemetjes verwerkt.     

Top Indra

Top Indra

2020

Top Indra is gehaakt van 100% katoenen garen en sluit achter met een organza lint dat kruislings op de rug, of aan de zijkant, gestrikt wordt. Borstomvang 84 cm Lengte is 34 cm De top is te haken in diverse kleuren.    

Two-piece dress Guinevere en Indra

Two-piece dress Guinevere en Indra

2020

Deze two-piece dress bestaat uit top Indra en rok Guinevere. Top Indra is gehaakt van 100% katoenen wit garen en sluit achter kruislings mett een organza lint. De rok is gemaakt van 3 lagen organza met daarop een gehaakte tailleband. Meer foto's zijn hier te zien! Deze top kan ook in andere kleuren gehaakt worden! Natuurlijk houden wij precies bij welke kleur bij wie en waar gedragen wordt.  

Two-piece dress Sky / River

Two-piece dress Sky / River

2020

De two-piece dress bestaat uit top Sky en rok River De top is gebreid/gehaakt van 100% katoenen wit garen en sluit achter met een satijnen lint. De top heeft een blote rug met kruislingsbandjes. De rok is geknoopt/gehaakt van 100% katoenen wit garen en heeft een klein sleepje. Hij is semi-transparant. Maar is eventueel ook met een voeringrok te dragen. Meer foto's zijn hier te zien. Deze top en rok kunnen ook in een andere kleur gemaakt worden! Natuurlijk houden wij precies bij in welke kleur en bij wie.